Decemberactie

Zoals voorheen wordt ook dit jaar weer een decemberactie georganiseerd voor de minima in Asten. Wellicht is onze actie bij u al bekend omdat we deze alweer voor de 19e keer organiseren. We willen met onze actie zoveel mogelijk pakketten samenstellen die we ter beschikking stellen aan mensen die het nodig hebben. De samenwerkende instanties die de decemberactie organiseren zijn: de Franciscusparochie, het Sint Jorisgilde, Onis Welzijn en de PLUS supermarkt.

Om het pakket te vullen hebben wij uw hulp nodig. U kunt ons helpen door een keuze te maken uit geselecteerde artikelen: los of als pakket. Samen met uw overige boodschappen kunt de gekozen artikelen afrekenen en vervolgens in de daarvoor bestemde winkelwagens deponeren. De samengestelde pakketten worden hierna gedistribueerd bij geselecteerde adressen. De actie vind plaats op vrijdag 26 november van 09.00 – 17.00 uur en op zaterdag 27 november van 10.00 tot 16.00 uur in supermarkt PLUS in Asten.

In deze donkere tijd is de decembermaand bij uitstek een maand om aandacht aan elkaar te schenken. Aandacht voor mensen dichtbij maar ook wat verder weg. Door een klein gebaar van uw kant, kunt u de koude donkere decembermaand van een ander wat warmer en lichter maken. Alvast heel hartelijk dank voor uw deelname!